Подршка компаније Дон Дон Прихватилишту за жртве трговине људима

Када жртве трговине људима искораче из трауме, након што храбро смогну снаге да се одупру снажној мрежи трафикера, оно што их чека је неизвесност и питање – јесам ли коначно безбедна, и да ли је ово стварно крај, крај експлоатације, крај страха, крај присиле и морања. У тренутку када немају где да бораве, док је реакција на трауматично искуство још снажна, поверење и подршка су кључни, зато је измештање особе из труматичног контекста први корак у заштитном програму. Прихватилиште за заштиту жртава трговине људима једино је прихватилиште за ову групу корисника у Србији у оквиру Центра за заштиту жртава трговине људима, које уз ургентан смештај пружа и интензиван програм свеобухватне подршке. На том путу потребни су нам партнери који са нама деле визију о пружању помоћи онима којима је она неопходна.

Компанија „Дон Дон“ свакодневно брине о две и по хиљаде запослених и дневно произведе око један и по милион пекарских производа али бројке нису једино о чему воде рачуна – препознали су залагање нашег тима и тешкоће са којима се наше кориснице сусрећу на путу превазилажења нимало лаких искустава.

Донацијом од сто килограма смрзнутих пекарских производа помогли су боље функционисање „ Прихватилишта“, и омогућили извеснији боравак нашим корисницама. Поред јасне визије, планског развоја, иновативности и прилагођавања захтевима тржишта, друштвена освешћеност је још један од разлога зашто је компанија „Дон Дон“ један од лидера на Балкану у пекарској индустрији. Радујемо се будућој сарадњи.

Срдачно се захваљујемо

Потребна ти је помоћ?

Детаљно упутство за жртве трговине људима:

  • Шта радити?
  • Коме се обратити?
  • Најкраћи пут до помоћи?
Пратите нас:

Центар за заштиту жртава трговине људима посвећен је борби против ове врсте криминала!